Bors de perisoare de pui

Trimis de Gabriela Gabriela la 12-02-2013 22:22

Ingrediente:
jumatate piept de pui
2 cepe
2 morcov
i o mana de fasole pastai
2 radacini patrunjel
1 ardeii gras
marar
patrunjel
sare
piper dupa gust
250 ml bors
4 linguri cu varf de faina
1 lingura gris
1 lingura ulei
1 lingura pasta tomate

 

Realizare : Bors de perisoare de pui este o reteta delicioasa si foarte simpla.
Legumele se curata, se spala, se taie cubulete si se pun la calit intr-o lingura de ulei (in afara de pastai).
Se amesteca bine si dupa 2-3 minute se adauga apa cat sa le acopere si se lasa la fiert.
Intre timp, pieptul se spala, se toaca marunt , se amesteca cu 3 linguri faina, sare, piper, grisul, marar si patrunjel tocat.
Aceasta operatiune dureaza cam 20 minute cu tot cu tocat pieptul, timp in care legumele fierb, si puteti adauga fasolea pastai taiata mai marunt, plus sare si putin piper dupa gust, si completati cu apa. Dupa 10 minute incepeti sa formati perisoarele, le dati prin faina si le puneti in oala. Mai trebuie sa fiarba cam 10 minute, adaugati borsul, pasta de tomate, mai lasati 5 minute pe foc si stingeti. La sfarsit puneti patrunjel tocat fie in oala, fie in farfurie.

Retete asemanatoare
Ciorba de miel cu macris este o ciorba ideala pentru masa de Paste, fiind delicioasa, satioasa si plina de
Ingrediente: jumatate piept de pui 2 cepe 2 morcov i o mana de fasole pastai 2 radacini pa
Bors cu afumatura
Ingrediente: jumatate piept de pui 2 cepe 2 morcov i o mana de fasole pastai 2 radacini pa
Ciorba de burta cu legume
Ingrediente: jumatate piept de pui 2 cepe 2 morcov i o mana de fasole pastai 2 radacini pa