Tort racoros de fructe

Trimis de Andreea Lazar la 11-02-2013 10:47
  • Fulgi de cocos: un pumn
  • Biscuiti: 230 gr
  • Pepene galben: cateva felii
  • Mango: 1
  • Suc de fructe: 200 ml
  • Unt: 150 gr
  • Gelatina: 15 gr
  • Capsuni: 500 gr
  • Zahar brun: 3 linguri
  • Smantana: 200 ml
  • Branza proaspata de vaci: 500 gr

Blatul acestui tort este din biscuiti cu fulgi de cocos.
Biscuitii se zdrobesc, iar untul se topeste, dupa care se amesteca impreuna cu un pumn de fulgi de cocos. Acesta va fi asa zisul blat.
Intr-o forma rotunda de tort cu pereti detasabili se aseaza biscuitii inmuiati in unt si se da tava la frigider pentru o jumatate de ora.
Gelatina se inmoaie. Branza de vaci se amesteca cu smantana, zaharul si sucul de fructe. Capsunile se taie felii potrivite si se adauga la compozitia de branza si smantana impreuna cu gelatina. Se aseaza crema peste "blat" si se da tortul la frigider pentru cateva ore (minim 3).
Se taie bucati de mango, felii de pepene si felii de capsuni si se orneaza tortul. Se presara de asemenea, fulgi de cocos.