Cordon bleu

Trimis de Antonia Kunis la 11-02-2013 11:52

Astazi va prezint un preparat mai aparte. De ce aparte? Pentru ca bucatarul responsabil de realizarea lui n-a fost nimeni altul decat sotiorul meu.

4 felii de piept de curcan
4 felii de sunca
4 felii de cascaval
2 oua
pesmet si faina
condimente (sare, piper)

Feliile de carnita se bat cu ciocanul de carne pana se uniformizeaza.Deasupra se aseaza o felie de suncasi una-doua de cascaval.Se ruleaza frumos...si se prinde cu scobitori.Rulada obtinuta se trece prin faina, apoi prin ou batut iar in final prin pesmet.

Se prajeste in ulei in abundenta, la foc mic, pana se rumeste de jur imprejur.

Se serveste cu o garnitura dupa preferinta...
preferata noastra fiind o portie de cartofi prajiti, taiati mai grosieri.

Pofta buna va doresc!

Retete asemanatoare
Carnati cu boia de ardei si mazare
Astazi va prezint un preparat mai aparte. De ce aparte? Pentru ca bucatarul responsabil de realizare
Cartofi prajiti fara ulei cu copanele picante
Astazi va prezint un preparat mai aparte. De ce aparte? Pentru ca bucatarul responsabil de realizare
Aripioare in sos dulce-acrisor
Astazi va prezint un preparat mai aparte. De ce aparte? Pentru ca bucatarul responsabil de realizare