Crostini cu scoici

Trimis de Masterchef la 21-12-2012 07:34
As putea spune ca aceasta reteta de scoici se incadreaza perfect in conceptul " simplu si bun " si face parte in opinia mea din categoria lucrurilor fundamentale in bucatarie.
Dar sa nu lungim prea mult vorba....
  • Chili uscati: 2
  • Delikat:
  • Rosii: 3
  • Ulei de masline: 125ml
  • Usturoi: 6
  • Crutoane: 16
  • Scoici: 1 kg
  • Patrunjel verde: 40 gr
Se curăța și spală bine scoicile.Se pun într-un vas cu 3 linguri de ulei și 4 căței de usturoi. Se toarnă
vin, se acoperă și se lasă pe foc 8 minute, agitând cratița din când în
când.După ce au fiert, se scoate carnea și se lăsa sub capac. Se toacă
usturoiul și chilli. Se opăresc roșiile pentru a le decojiți și se taie
cubulețe. Se toarnă restul de ulei în tigaie, apoi usturoiul, chilli și pătrunjelul. Se
adăugă roșiile și un cub Knorr de legume și se lasă la înăbușit cca. 10
minute. Se adaugă apoi miezul de carne și se amestecă. Compoziția se servește
cu crutoane.
Retete asemanatoare
calcan cu sos de smintina si nuca
As putea spune ca aceasta reteta de scoici se incadreaza perfect in conceptul " simplu si bun " si
PLACHIE DE CRAP
As putea spune ca aceasta reteta de scoici se incadreaza perfect in conceptul " simplu si bun " si
musaca din stiuca
As putea spune ca aceasta reteta de scoici se incadreaza perfect in conceptul " simplu si bun " si