Piept de pui italienesc

Trimis de Andreea Lazar la 10-02-2013 19:58

Piept de pui gatit in stil italian...

 

 

 

 

 

 

  • Piept de pui: 1
  • Cascaval: cateva felii
  • Rosie: 1
  • Unt: 50 gr.
  • Cartofi: 5
  • Busuioc: 1/2 lingurita
  • Sare: dupa gust
  • Piper: dupa gust

Cartofii se curata de coaja, se taie cuburi si se pun la fiert in apa cu sare.
Pieptul de pui se taie pe din doua, se asezoneaza cu sare, piper si busuioc.
Se topeste untul intr-o tigaita si se prajeste apoi pieptul de pui.
Cand e aproape gata, se aseaza cate 2 felii de rosii (sau una daca e rosia mare) pe fiecare bucata de piept si se presara din nou busuioc. Cascavalul se taie si el felii si se aseaza peste rosii.
Se mai lasa tigaia pe foc cu capac, pana se topeste cascavalul.

Pieptul de pui italian se serveste cu cartofii fierti (natur) peste care presaram busuioc.
Pofta buna!
 

Retete asemanatoare
Piept de pui cu miere si portocala
Piept de pui gatit in stil italian...           &nb
Pulpe de pui cu bere
Piept de pui gatit in stil italian...           &nb
Pulpe de pui cu miere
Piept de pui gatit in stil italian...           &nb