Aripioare in sos dulce-acrisor

Trimis de Andreea Lazar la 10-02-2013 19:52

O reteta simpla si rapida!

 

 

 

 

 

  • Aripioare de pui: 12
  • Faina: o cana
  • Ketchup dulce: 1/2 cana
  • Miere: 1/4 cana
  • Otet balsamic: o lingura
  • Usturoi: un catel
  • Ardei iute: 1
  • Unt: 50 gr.
  • Ulei: 100 ml
  • Piper: dupa gust
  • Sare: dupa gust

Aripioarele se condimenteaza, se tavalesc prin faina si se prajesc in ulei incins. Cand sunt gata, se scot pe un servetel care sa absoarba uleiul.

Preparam sosul asa: Amestecam ketchupul cu mierea si otetul. Pisam usturoiul, tocam marunt ardeiul iute si le calim putin in untul topit. Apoi adaugam sosul si amestecam.
 

Retete asemanatoare
Carnati cu boia de ardei si mazare
O reteta simpla si rapida!          
Piftie de porc, racitura de porc
O reteta simpla si rapida!          
Gratinata din piept de pui si cuiperci
O reteta simpla si rapida!