Piept de pui cu miere si portocala

Trimis de Andreea Lazar la 10-02-2013 19:11

Un adevarat rasfat al gustului!

 

 

 

 

 

  • Piept de pui: 1
  • Portocala: cateva feliute
  • Miere: 3 linguri
  • Oregani: 2 lingurite
  • Sare: dupa gust
  • Piper: dupa gust

Pieptul de pui se imparte in doua bucati, se condimenteaza dupa gust, se unge bine cu miere, se presara oregano si se cresteaza (fiecare bucata  se cresteaza in 2 locuri-vezi foto).

Portocala se curata de coaja si de partea alba cat mai bine, ca sa nu fie amara. Asezam cate o felie de portocala in crestaturile pieptului si dam la cuptor pentru 30 de minute.

Serviti cu garnitura de cartofi, ciuperci sau orez cu legume Eu am facut un piure rapid si am pastrat sosul pe care il lasa pieptul in combinatie cu mierea. Delicios!

Retete asemanatoare
Piept de pui cu miere si portocala
Un adevarat rasfat al gustului!          
Ciocanele cu lamaie
Un adevarat rasfat al gustului!          
Pulpe de pui cu bere
Un adevarat rasfat al gustului!