Snitel frunza

Trimis de Andreea Lazar la 10-02-2013 18:59

Snitel de pui... in forma de frunza :)

  • Piept de pui: o bucata
  • Oua: 2
  • Pesmet: cateva linguri
  • Muraturi: pentru servit
  • Ulei: pt prajit
  • Piper: dupa gust
  • Sare: dupa gust

Pieptul se-mparte pe din doua, se bate bine avand grija sa nu se rupa, se taie astfel incat sa ia forma unor frunze, apoi se da cu sare si piper.
Se bat 2 oua prin care se trec frunzele. Apoi se tavalesc prin pesmet si se prajesc in ulei incins cate 2 minute pe fiecare parte.
Se servesc cu piure, cartofi prajiti, muraturi.

Retete asemanatoare
Pui la cuptor cu rozmarin
Snitel de pui... in forma de frunza :)
Pulpa de porc la cuptor
Snitel de pui... in forma de frunza :)
Berbec cu varza acra
Snitel de pui... in forma de frunza :)