Ciocanele cu lamaie

Trimis de Andreea Lazar la 10-02-2013 18:37

 

Rapid si bun!

 

 

 

 

  • Ciocanele de pui: 6
  • Lamaie: 1
  • Usturoi: 3 catei
  • Paprica: o lingura
  • Oregano: o lingurita
  • Sare: dupa gust
  • Piper: dupa gust
  • Ulei: pt uns tava

Se unge o tava cu ulei. Ciocanelele se dau cu sare si piper si se aseaza in tava.
Usturoiul de piseaza si se ung ciocanelele cu el. Se presara apoi o lingura de boia si oregano peste ele. Se rade peste ele coaja de la o jumatate de lamaie.
Jumatatea de lamaie se stoarce intr-o cana si se completeaza cu apa, apoi se adauga peste ciocanele.
Se da tava la cuptor pentru 45-60 de minute, in functie de cuptor, intorcandu-le si pe partea cealalta.
Se pot servi cu cartofi, orez sau salate etc.

Retete asemanatoare
Pui la cuptor cu rozmarin
  Rapid si bun!        
Piept de pui italienesc
  Rapid si bun!        
Berbec cu varza acra
  Rapid si bun!