Pulpe de pui cu bere

Trimis de Andreea Lazar la 10-02-2013 18:18

Tuturor ne plac pulpele de pui si le putem gati in fel si chip. Combinati-le cu bere si o sa vedeti ce “nebunie” o sa iasa!

 

 

 

 

  • Pulpe de pui: 3
  • Bere: o cana
  • Cartofi: 1 kg
  • Rozmarin: o lingurita
  • Sare: dupa gust
  • Piper: dupa gust
  • Patrunjel: cateva fire

Pulpele de pui se pregatesc, se spala si se condimenteaza dupa gust.

Se presara rozmarinul peste ele si apoi adaugam berea. Se dau la cuptor pentru 30-40 de minute.


Se servesc cu cartofi natur sau piure.

Retete asemanatoare
Piept de pui italienesc
Tuturor ne plac pulpele de pui si le putem gati in fel si chip. Combinati-le cu bere si o sa vedeti
Pulpa de porc la cuptor
Tuturor ne plac pulpele de pui si le putem gati in fel si chip. Combinati-le cu bere si o sa vedeti
Snitel frunza
Tuturor ne plac pulpele de pui si le putem gati in fel si chip. Combinati-le cu bere si o sa vedeti