Piept de pui umplut cu spanac si fromage bleu

Trimis de Andreea Lazar la 10-02-2013 10:59

O reteta gustoasa cu piept de pui!

 

 

 

 

 

  • Piept de pui: 2 bucati mari
  • Spanac: 300 gr.
  • Fromage bleu: 150 gr.
  • Ceapa: 2
  • Masline: 100 gr.
  • Dovlecel: 1
  • Zeama de lamaie: 1 lingura
  • Ulei de masline: 2 linguri
  • Sare: dupa gust
  • Piper: dupa gust

Spanacul se spala bine in mai multe ape si se fierbe cat e nevoie in apa cu sare, iar cand e gata se scurge de apa daca e cazul.
Tocam ceapa marunt si o calim in ulei, apoi adaugam spanacul fiert si mai lasam 5 minute. Condimentam dupa gust.
Taiem bucatele branza.
Pieptul de pui se lasa intreg si se bate ca pt snitel. Se sareaza si se pipereaza.
Pe fiecare bucata de piept punem spanac si bucatele de fromage bleu, apoi rulam. Legam ruladele fie cu ata alimentara, fie le prindem cu scobitori.
Ungem o tava cu ulei de masline si asezam ruladele. Dam tava la cuptor pentru o ora pana se rumenesc ruladele.

Dovlecelul il taiem rondele si il coacem pe gratar.
Servim pieptul de pui umplut, taiat felii, pe pat de dovlecel stropit cu zeama de lamaie si impreuna cu masline.

Retete asemanatoare
Legume cu peste aperitiv
O reteta gustoasa cu piept de pui!          
Aperitiv cu orez
O reteta gustoasa cu piept de pui!          
Budinca din taitei de orez
O reteta gustoasa cu piept de pui!