Baghete Picante

Trimis de Gabriela Gabriela la 09-02-2013 20:39

Ingrediente:
200 gr foetaj
Cateva felii de salam bun
o mana de branza Emmentaler (sau parmezan, Cedar) nu cascaval
Cimbru sau oregano
Realizare : Intindeti cat de cat foetajul pe o masa infainata, puneti pe o jumatate din el feliile de salam, branza si iarba pe care-o agreeati, dati cu pensula un piculetz de apa pe cealalta jumatate si indoiti. Scoateti aerul care s-ar putea culcusi printre ingredietele puse pe aluat, printr-o usoara presare cu palmele.
Taiati fasii de 1,5 - 2 cm. cu rola ceea cu care taiati pizza, rasuciti fiecare fasioara, ungeti cu ou si presarati susan prajit sau mac (orice samanta oloeaginoasa, buna pentru sanatate si care va place - macul face un contrast placut vederii dar mie imi place susanul...)
Coaceti la foc iute, (puneti in tava o coala de hartie de copt), un sfert de ora, apoi dati focul la mediu si mai coaceti pana le vedeti gogonate si rumenioare.

Retete asemanatoare
Placinta cu legume de iarna
Ingrediente: 200 gr foetaj Cateva felii de salam bun o mana de branza Emmentaler (sau parmezan
Langosi
Ingrediente: 200 gr foetaj Cateva felii de salam bun o mana de branza Emmentaler (sau parmezan
Baghete Picante
Ingrediente: 200 gr foetaj Cateva felii de salam bun o mana de branza Emmentaler (sau parmezan