Pui cu smantana

Trimis de Craparul Sef la 19-12-2012 12:35
Aroma puternica de hrean innobileaza puiul fraged, intr-o gustare pe cat de usor de gatit, pe atat de gustoasa.
  • Pui: 1 buc
  • Smantana: 500 gr
  • Unt:
  • Ceapa:
  • Hrean:
  • Sare:
  • Marar verde:
Se taie puiul in bucati si se pune intr-o cratita cu unt, pe foc mic, sa se inabuse bine cu ceapa tocata si hreanul acoperit cu un capac, apoi se toarna cate putina apa si se lasa sa fiarba.
Cand carnea este gata fiarta si apa este scazuta, se toarna smantana in care se amesteca o lingurita faina si sare. Se mai fierb impreuna 4 clocote si se presara patrunjel verde tocat marunt. Se serveste cu mamaliguta.

Pofta buna!
Retete asemanatoare
Escalop de vita cu ciuperci
Aroma puternica de hrean innobileaza puiul fraged, intr-o gustare pe cat de usor de gatit, pe atat d
Cordon bleu
Aroma puternica de hrean innobileaza puiul fraged, intr-o gustare pe cat de usor de gatit, pe atat d
Pui cu galuste
Aroma puternica de hrean innobileaza puiul fraged, intr-o gustare pe cat de usor de gatit, pe atat d