Ciorba de vacuta

Trimis de Oana Cucu la 01-02-2013 20:03

Este o reteta simpla si gustoasa.

  • Suc de rosii: 1 litru
  • Cartofi: 4-5 bucati
  • Ceapa: o bucata
  • Morcovi: 2-3 bucati
  • Telina radacina: o bucata
  • Muschi de vita: 400 g
  • Ulei: 2-3 linguri
  • Sare: dupa gust
  • Piper: dupa gust
  • Rozmarin: o crenguta

    Se spala bine muschiul de vita si se pune sa fiarba in apa cu sare. Se spumeaza pana se limpezeste zeama.
    Zarzavaturile se curata, se spala si se pun sa fiarba intregi impreuna cu muschiul de vita.
    Dupa ce au fiert, se scot in sita si se lasa cateva minute sa se raceasca. Ceapa si ardeii se separa de celelalte legume si se arunca, iar restul se taie cubulete si se pun in zeama in care au fiert. Muschiul de vita se taie si el cubulete si se pune peste zarzavaturile din ciorba.
    Se adauga si sucul de rosii si se lasa la fiert aproximativ 30 de minute. Se condimenteaza cu sare si piper, după preferinta, si se serveste ornata cu crengute de rozmarin.

Comentarii
Adauga un comentariu




In 01-02-2013 20:06 Cristina a scris:
Suna bine!!!
Retete asemanatoare
Supa de conopida cu parmezan
Este o reteta simpla si gustoasa.
Ciorba de vacuta
Este o reteta simpla si gustoasa.
Ciorba cu perisoare de peste si usturoi
Este o reteta simpla si gustoasa.