Drob de miel

Trimis de Paulik la 25-01-2013 11:04
Drobul de miel, o reteta specifica Sarbatorilor Pascale, foarte gustoasa si usor de preparat. Pentru cine doreste sa aiba pe masa drob de miel, se poate inspira dupa acesta reteta pe care o fac de ani de zile si nu am dat gres niciodata!
  • Maruntaie miel: 500 g
  • Oua: 2 buc
  • Felie paine: 1 buc
  • Smantana: o lingura
  • Untura: o lingura
  • Sare:
  • Piper:
  • Patrunjel: o lingura
  • Ceapa verde: 2 fire
Se da la masina de tocat toate maruntaile de miel precum( inima, ficatul, plamanii). In acesata tocatura se adauga oule, miezul de paine muiat in lapte, sarea, piperul dupa gust, patrunjelul si ceapa verde. Se curata si se spala bine prapurul in cateva ape, dupa care il intindem intr-o tigaie unsa cu untura cu marginile pe afara ca sa poata fi intors deasupra peste umplutura. Se aduga umplutura cu o lingura pentru a uniformiza, se intorc marginile si se da la cuptor pana se coace bine. Se poate servi dupa ce se raceste putin. Pofta buna!
Retete asemanatoare
Plachie bucovineana
Drobul de miel, o reteta specifica Sarbatorilor Pascale, foarte gustoasa si usor de preparat. Pentru
Varza acra cu coaste afumate
Drobul de miel, o reteta specifica Sarbatorilor Pascale, foarte gustoasa si usor de preparat. Pentru
Pulpa de berbecut marinata
Drobul de miel, o reteta specifica Sarbatorilor Pascale, foarte gustoasa si usor de preparat. Pentru