Stufat de miel

Trimis de Bucatarul la 28-01-2013 14:03

Se apropie cu pasi foarte repezi sarbatoarea de paste iar cu aceasta ocazie va postez cea mai buna reteta de stufat, o mancare nelipsita de pe masa de paste.

  • Carne de miel: 800 g
  • Ceapa verde: 40 fire
  • Usturoi verde: 15-20 fire
  • Ulei:
  • Faina: 1 lingurita
  • Otet: 2 linguri
  • Pasta de tomate: 1 lingura
  • Sare: dupa gust
  • Piper: obtional

Taiem carnea de miel in bucati potrivite si le punem intr-o tigaie cu ulei incins, la prajit pe aragaz. Punem o cratita cu apa la fiert si oparim usturoiul verde si ceapa verde dupa care le calim putin in ulei fara a le lasa sa se ingalbeneasca, se pune carnea de miel intr-o cratita, se adauga putina faina, otetul si un pahar cu apa, pasta de tomate iar dupa ce a inceput sa fiarba se da la cuptor si se lasa la inabusit pana scade.

Retete asemanatoare
Spaghete cu salam
Se apropie cu pasi foarte repezi sarbatoarea de paste iar cu aceasta ocazie va postez cea mai buna r
Lasagne cu ciuperci
Se apropie cu pasi foarte repezi sarbatoarea de paste iar cu aceasta ocazie va postez cea mai buna r
Varza acra cu coaste afumate
Se apropie cu pasi foarte repezi sarbatoarea de paste iar cu aceasta ocazie va postez cea mai buna r