Ciorba de crap

Trimis de Paulik la 23-01-2013 19:06
Ciorba de crap este pregatita cel mai bine in delta. Deoarece sunt din aceasta zona, cunosc foarte bine aproape toate retele pescaresti. Astazi m-am gandit sa va invat cum se face o ciorba de crap. Succes!
  • Apa: 2 l
  • bors: 1 l
  • Crap: 600 g
  • Morcovi: 2 buc
  • Ceapa: 1 buc
  • Cartofi: 2 buc
  • Ardei gras: 1 buc
  • Sare:
  • Leustean:
Se curata si se spala legumele, dupa care se ttaie marunt si se pun la fiert intr-o cratita cu apa. Intre timp curatam crapul, ii scoatem osul amar din gat, il clatim cu apa, dupa care il taiem bucati, iar cand zarzavatul este aproape fiert, adugam pestele. La ciorba de peste se foloseste deobicei, capul si coada. Se lasa sa fiarba la foc mic si se potriveste de sare. Cand este aproape gata, turnam borsul dej afiert si strecurt precum si lusteanul tocat marunt. Se serveste calda. Pofta buna!
Sursa: ciorba de crap, reteta cioarba de crap, bors de peste, ciorba de peste, ciorbe de crap, reteta ciorba de crap
Retete asemanatoare
Supa crema de linte cu legume
Ciorba de crap este pregatita cel mai bine in delta. Deoarece sunt din aceasta zona, cunosc foarte b
Bors de nisetru
Ciorba de crap este pregatita cel mai bine in delta. Deoarece sunt din aceasta zona, cunosc foarte b
Supa cu mazare, taitei de casa si sunca
Ciorba de crap este pregatita cel mai bine in delta. Deoarece sunt din aceasta zona, cunosc foarte b