Ciorba de pui

Trimis de Bunica Bucatareasa la 23-01-2013 14:06
O ciorbita de pui deliciosa facuta numai de bunica pentru nepotei.
  • Apa: 2 litri
  • Bors: 1 litru
  • Pui: 1 mic
  • Zarzavat de ciorba:
  • Orez: 2 linguri
  • Ceapa verde :
  • Rosii: 2
  • Galbenus de ou: 1
  • Smantana: 2 linguri
  • Radacina de patrunjel: 1
  • Ceapa: 1 mica
  • Sare:
  • Verdeata:
Luam o oala cu apa si punem un morcov la fiert, o radacina de patrunjel si o ceapa taiata marunt. Cand zarzavatul incepe sa fiarba spalam si taiem puiul in bucati dupa care il adaugam in oala, punem si picioarele, pipota, capul, ficatul pentru ai da gust si mai bun. Saram dupa gust si spumam pana se curata ciorba de spuma, adaugam orezul spalat bine si borsul pe care este bine sa-l fierbem inainte si sa-l strecuram, dupa care ceapa verde taiata rondele pe un tocator, marar, patrunjel taiat fin si rosiile taiate bucati. Este gata dar inainte de a servi intrun castron dregem cu galbenusul de ou si smantana.
Pofta buna.
Retete asemanatoare
Supa de pui cu galusti
O ciorbita de pui deliciosa facuta numai de bunica pentru nepotei.
Ciorba de varza
O ciorbita de pui deliciosa facuta numai de bunica pentru nepotei.
Bors Paradis
O ciorbita de pui deliciosa facuta numai de bunica pentru nepotei.