Ciorba de miel

Trimis de Paulik la 23-01-2013 13:39
Ne apropriem in pasi repezi de Sarbatorile Pascale si e timpul sa ne alegm meniul. Ciorba de miel ar trebui sa nu lipseasca de pe masa nimanui. Pentru cine nu stie sa o prepare va recomand aceasta reteta simpla si gustoasa.
  • Apa: 3 l
  • Bors: 1 l
  • Carne miel: 1 kg
  • Morcovi : 2 buc
  • Patrunjel radacina: 1 buc
  • Ceapa: 1 buc
  • Ceapa verde: o legatura
  • Orez: 2 linguri
  • Galbenus de ou: 1 buc
  • Smantana: 2 linguri
  • Sare:
  • Leustean: o legatura
Se fierbe in apa cu sare un cap de miel si carne macra. Dupa ce se fierbe, se spumeaza, dupa care adaugam morcovii putin patrunjel si o ceapa mica, taiate marunt. Dupa ce se fierb, turnam borsul deja fiert si strecurat, dupa care ceapa verde, orezul ales si spalat. Dupa ce se fierbe orezul, gustam de acru, dupa care se drege cu galbenus si smantana. Se poate servi dupa ce s-a racit putin. Pofta buna!
Retete asemanatoare
Ciorba taraneasca
Ne apropriem in pasi repezi de Sarbatorile Pascale si e timpul sa ne alegm meniul. Ciorba de miel ar
Supa de pui ca la bunica
Ne apropriem in pasi repezi de Sarbatorile Pascale si e timpul sa ne alegm meniul. Ciorba de miel ar
Bors de hribi
Ne apropriem in pasi repezi de Sarbatorile Pascale si e timpul sa ne alegm meniul. Ciorba de miel ar