Supa cu carne

Trimis de Paulik la 22-01-2013 17:48
Pe vremea asta rece, numai cu o zeama calda ne putem incalzi sufletele. Va recomand o supa de carne gustoasa si satioasa.
  • Carne: 1,5 kg
  • Apa: 4 l
  • Morcovi: 2 buc
  • Patrunjel radacina: 1 buc
  • Telina: 1 buc
  • Ceapa: 2 buc
  • Sare:
Se pune carnea int-o oala cu apa, pe care o punem la fiert, la foc mic, eventual putem adauga si o bucata de os, pentru a fi mai gustoasa supa. Asa va iesi sucul usor din carne si supa va fi limpede. Cand da clocot, luam o spumiera si scoatem spuma. Cand supa, nu mai are spuma pe deasupra, adaugam sare, dupa gust si zarzavatul curat, spalat si tocat. auDupa ce am adaugat toate legumele, acoperim oala cu un capac, pentru ca supa sa nu scada foarte tare.O fierbem incontinuare la foc potrivit, pana acesata este gata. Supa trebuie sa fiarba cca 3 ore, numai la foc mic, iar cand este gata se strecoara si adugam garnitura cu care vrem sa o servim.
Retete asemanatoare
Bors de sfecla
Pe vremea asta rece, numai cu o zeama calda ne putem incalzi sufletele. Va recomand o supa de carne
Ciorba de burta
Pe vremea asta rece, numai cu o zeama calda ne putem incalzi sufletele. Va recomand o supa de carne
Ciorba de peste
Pe vremea asta rece, numai cu o zeama calda ne putem incalzi sufletele. Va recomand o supa de carne