Supa de porc cu fasole pastai

Trimis de Bunica Bucatareasa la 22-01-2013 08:50
NGREDIENTE

1 borcan fasole pastai galbena
carne de porc
1 morcov
1 telina
1 pastarnac
1/2 ardei gras rosu
vegeta,piper negru,patrunjel uscat sau proaspat
Carnea de porc se pune intr-o oala cu apa la fiert. Telina o dam pe razatoarea mare, morcovul il taiem felii subtiri, la fel si pastarnacul. Ardeiul gras il taiem cubulete si le punem la calit in ulei de masline. Dupa cca 5 minute se adauga in oala peste carnea de porc, se lasa la foc mic la fiert. Carnea se scoate si se taie cubulete. Dupa cca 20 minute adaugam si fasolea pastai scursa, asezonam cu vegeta (cca 2 linguri,dupa gust), piperul iar cand este gata punem patrunjelul tocat marunt
Sursa: http://www.bucataras.ro
Retete asemanatoare
Bors oltenesc cu praz
NGREDIENTE 1 borcan fasole pastai galbena carne de porc 1 morcov 1 telina 1 pastarnac 1/2 ar
Ciorba taraneasca
NGREDIENTE 1 borcan fasole pastai galbena carne de porc 1 morcov 1 telina 1 pastarnac 1/2 ar
Ciorba din piept de pui cu legume
NGREDIENTE 1 borcan fasole pastai galbena carne de porc 1 morcov 1 telina 1 pastarnac 1/2 ar