Ciorbita de vacuta

Trimis de Bunica Bucatareasa la 22-01-2013 08:43
Nu ma impac cu carnita de vita decat in ciorbita sau rasol.
  • Carne de vita cu os: 1 kg
  • Morcov:
  • Ardei gras:
  • Cartof:
  • Telina:
  • Fasole verde:
  • Ou: 1
  • Bors: 1plic
  • Apa: 5 l
  • Rosii:
  • Mazare verde:
  • Sare:
  • Leustean:
  • Frunze de telina:
Se spala si se pune la fiert carnea de vita cu putina sare.Se spumeaza pana cand nu se mai ridica spuma deasupra.Cand este fiarta se scoate carnea si se taie cubulete.Separat avem pregatite legumele ( iarna din cele congelate ),taiem ceapa marunt si adaugam in apa cu carne.Cand sunt gata fierte si legumele adaugam si rosiile,lasam sa mai dea un clocot,punem borsul din plic,adaugam leusteanul taiat.Tragem oala de pe foc si adaugam un ou batut bine.Se sareaza dupa gust.
Retete asemanatoare
Ciorba de cartofi cu zeama de varza
Nu ma impac cu carnita de vita decat in ciorbita sau rasol.
Ciorba de burta cu legume
Nu ma impac cu carnita de vita decat in ciorbita sau rasol.
bors de fasole cu stevie
Nu ma impac cu carnita de vita decat in ciorbita sau rasol.