Supa de fazan

Trimis de Bunica Bucatareasa la 18-01-2013 11:13
Am citit ca pentru pregatirea fazanului,trebuie sa urmezi un intreg ritual; tinut cu capul in jos,necuratat cateva zile sa se fezandeze; nu am inteles de ce dar eu am procedat la fel ca si cu o pasare de curte; va spun ca a fiert foarte repede,cum nici nu ma asteptam iar supa a fost delicioasa!!
INGREDIENTE

1 fazan
1 ceapa
4-5morcovi
1 pastarnac
1 telina
1ou
faina
sare
1 lingurita boabe de piper
Fazanul curatat,spalat,l-am tinut 30min in apa rece cu putin otet,l-am spalat din nou apoi l-am pus la fiert impreuna cu legumele;l-am lasat sa fiarba cu capac la foc mic,spumuind din cand in cand;dupa ce a fiert,am scos fazanul si legumele,am strecurat supa,am adaugat taiteii,am condimentat iar cand taiteii s-au ridicat la suprafata,semn ca au fiert,am oprit focul;se serveste calda spre fierbinte cu verdeata deasupra.
Sursa: http://www.bucataras.ro
Retete asemanatoare
Bors de sfecla
Am citit ca pentru pregatirea fazanului,trebuie sa urmezi un intreg ritual; tinut cu capul in jos,ne
Ciorba de fasole alba cu afumatura
Am citit ca pentru pregatirea fazanului,trebuie sa urmezi un intreg ritual; tinut cu capul in jos,ne
bors de fasole cu stevie
Am citit ca pentru pregatirea fazanului,trebuie sa urmezi un intreg ritual; tinut cu capul in jos,ne