Curcan umplut

Trimis de Moza cristi la 31-12-2012 19:25
Acum inainte de craciun si revelion sunt sigur ca v-ar placea sa savurati un curcan umplut si facut putin crocant la cuptor si cu un pahar de vin alb langa sa vedem ce iese.
  • Ciuperci: 1/2 kg
  • Ficat de curcan: 1
  • Unt : 100 gr
  • Miez de paine:
  • Oua: 2
  • Ceapa: 1
  • Usturoi: 5 catei
  • Sare:
  • Piper:
Inainte de a fi pus la tava, se umple curcanul cu aceasta umplutura: Curcan cu ciuperci:se curata si se spala 1/2 kg ciuperci; se taie felii si se inabusa in unt, cu sare si piper. Se da prin masina ficatul curcanului. Se freaca spuma 100 g unt se adauga miez de paine inmuiat in lapte si stors,ficatul dat prin masina de tocat,2 oua, ceapa mica, usturoi taiat mic, sare si piper.Se freaca toate impreuna se adauga ciupercile taiate cubulete. Se umple curcanul si se da la cuptor stropindu-l mereu cu sosul din tava si cu vin circa 60 de minute pana se rumeneste pe deasupra. Se serveste cald cu garnitura si un pahar de vin alb sau rosu.
Retete asemanatoare
Curcan umplut
Acum inainte de craciun si revelion sunt sigur ca v-ar placea sa savurati un curcan umplut si facut
Rulada de carne cu legume
Acum inainte de craciun si revelion sunt sigur ca v-ar placea sa savurati un curcan umplut si facut
Carne De Iepure Cu Sos De Rosii
Acum inainte de craciun si revelion sunt sigur ca v-ar placea sa savurati un curcan umplut si facut