Cartofi cu rozmarin de post

Trimis de Bunica Bucatareasa la 17-01-2013 15:39
Cartofi cu rozmarin - o delicatesa ca gust, aspect si consistenta. Curatam cartofii, ii spalam si ii taiem cubulete. Apoi ii punem intr-un vas uns cu ulei de masline. Peste cartofi presaram rozmarinul maruntit si piper.
Ingrediente:
500 g de cartofi
6 linguri ulei masline
sare
piper negru macinat
rozmarin proaspat
1 catel usturoi
Curatam cartofii, ii spalam si ii taiem cubulete. Apoi ii punem intr-un vas uns cu ulei de masline. Peste cartofi presaram rozmarinul maruntit si piper. Usturoiul il taiem in bucatele mari si ii punem printre feliile de cartofi. Stropim cartofii cu 3 linguri de masline. Adaugam si jumatate de pahar cu apa, acoperim tava cu folie de aluminiu si o dam la cuptor vreme de 30 minute. Apoi eliminam folia si ii mai lasam timp de 10 minute pentru a se rumeni.
Retete asemanatoare
Salata de conopida cu usturoi si marar
Cartofi cu rozmarin - o delicatesa ca gust, aspect si consistenta. Curatam cartofii, ii spalam si ii
Snitele de soia pe pat de cartofi taranesti cu varza murata
Cartofi cu rozmarin - o delicatesa ca gust, aspect si consistenta. Curatam cartofii, ii spalam si ii
Orez picant
Cartofi cu rozmarin - o delicatesa ca gust, aspect si consistenta. Curatam cartofii, ii spalam si ii