Conopida cu masala

Trimis de Bunica Bucatareasa la 07-01-2013 16:41
Prefer acest preparat mai ales pentru prânz, însă poate fi considerat şi aperitiv dacă alegeţi să-l combinaţi cu preparate din carne.
INGREDIENTE

1/4 conopidă medie desfăcută în buchete
1 linguriță de ulei de măsline
1/2 linguriță Garam Masala
puțină sare
Conopida se fierbe 5 minute în apă cu sare.
Se amestecă uleiul cu Garam Masala.
Se scoate conopida și se acoperă cu Garam Masala și ulei.
Se introduce la cuptor pentru 10 minute la 180 de grade sau până se rumenește.
SURSA:www.bucataras.ro
Retete asemanatoare
Iahnie de cartofi pentru post
Prefer acest preparat mai ales pentru prânz, însă poate fi considerat şi aperitiv dacă alegeţi
Dovlecei umpluti
Prefer acest preparat mai ales pentru prânz, însă poate fi considerat şi aperitiv dacă alegeţi
Cartofi cu rozmarin de post
Prefer acest preparat mai ales pentru prânz, însă poate fi considerat şi aperitiv dacă alegeţi