Piept de pui cu ciuperci

Trimis de Bunica la 05-01-2013 12:44
Pieptul de pui cu ciuperci este o mancare usoara si se pregateste intr-un timp foarte scurt, este o mancare delicioasa si se poate servi ca felul doi sau la cina dar nu la o ora foarte tarzie pentru ca contine si un sosulet. Va prezint astazi reteta de pui cu ciuperci la borcan, cutie sau naturale.
  • Vin alb: 1 pahar
  • Ulei de masline: 2 linguri
  • Piept de pui: 300 gr
  • Usturoi: 1 catel
  • Faina alba: dupa necesar
  • Ciuperci proaspete: 300 gr
  • Sare: dupa gust
  • Piper: dupa gust obtional
  • Patrunjel verde proaspat: 1 lingura tocat mic
Luam o tigaie si punem o lingura de ulei daca este de masline daca nu ulei de floarea soarelui si punem un catel de usturoi taiat felii, se prajeste usturoiul dupa care adaugam ciupercile spalate si taiate feliute, le calim bine pana la inmuiere cateva minute si adaugam patrunjelul tocat mic, condimentam cu sare si piper obtional amestecam si tinem la foc circa 10 minute iar cand ciupercile sunt gata le scoatem si le punem pe o farfurie, dam pieptul de pui prin faina, punem ulei in tigaie si prajim pieptul de pui sa fie maroniu pe ambele parti si se toarna vin pentru fragezime, dupa care punem peste pui ciupercile si iese un sote de ciuperci de vis in cateva minute.
Pofta buna.
Retete asemanatoare
Tocanita de porc
Pieptul de pui cu ciuperci este o mancare usoara si se pregateste intr-un timp foarte scurt, este o
Piept de pui cu ciuperci
Pieptul de pui cu ciuperci este o mancare usoara si se pregateste intr-un timp foarte scurt, este o
Friptura de porc cu vin si legume la cuptor
Pieptul de pui cu ciuperci este o mancare usoara si se pregateste intr-un timp foarte scurt, este o