Iepure prajit la tigaie

Trimis de Bunica la 09-12-2014 05:28

Iepure prajit, ia sa vedem iese bun? Eu zic ca da si poate imi spuneti si voi dupa ce faceti. Este o carne ft usoara si frageda dar si delicioasa pe deasupra. Oare cine nu iubeste carnea de iepure prajita?

  • Carne de iepure: 1 iepure taiat bucati
  • Oua: 4 buc
  • Lapte: 200 ml
  • Faina: 5 linguri pentru prajit
  • Sare fina: obtional
  • Piper macinat: obtional
  • Salvie: obtional
  • Rozmarin: obtional

Facem un aluat gros din oua, lapte si faina, condimentam cu ce dorim obtional, piper, sare, rozmarin, salvie dupa care lasam 40 de minute aluatul la rece. Luam bucatile de carne de iepure, punem o tigaie cu ulei la incins si dam carnea de iepure de mai multe ori prin aluat dupa care o punem in tigaia incinsa si o prajim putin crocanta. Dupa ce este gata se pun pe farfurie si se poate servi cu salate, piureu de cartofi, muraturi, etc.
Pofta buna de la bunica.

Comentarii
Adauga un comentariu




In 11-08-2014 17:58 geo a scris:
inca nu am reusit sa-mi dau seama ce reteta este ....ai reteta de iepure?? a final ai de a face cu un miel....deci ce fac?iepure sau miel
Retete asemanatoare
Pate de casa din ficat
Iepure prajit, ia sa vedem iese bun? Eu zic ca da si poate imi spuneti si voi dupa ce faceti. Este o
Sarmale
Iepure prajit, ia sa vedem iese bun? Eu zic ca da si poate imi spuneti si voi dupa ce faceti. Este o
Tocanita moldoveneasca
Iepure prajit, ia sa vedem iese bun? Eu zic ca da si poate imi spuneti si voi dupa ce faceti. Este o