Miel la cuptor pentru paste

Trimis de Bucatarul la 04-01-2013 16:12
In meniul de paste nu poate sa ne lipseasca mielul la cuptor, una dintre mancarurile traditionale de paste iar pe site-ul nostru gasiti diferite retete pentru pregatirea carnii de miel. In pregatirea acestei retete deliciose din carne de miel vom vedea ce spuneti la comentari si daca stiti altfel de retete delicioase cu carne de miel. Va asteptam cu retetele voastre.
  • Carne de miel: 1 kg
  • Hamsii: 2 sarate
  • Ardei iute: 1 buc
  • Vin alb: 1 ceasca
  • Ulei:
  • Otet: 70 ml
  • Usturoi romanesc: 4 catei
  • Sare: dupa gust
  • Piper macinat: dupa gust
Taiem in bucati carnea de miel, dupa care luam o tigaie cu ulei si ardem hamsiile sa ia gust uleiul de la ele dar adaugam si doi catei de usturoi in ulei, feliat suptire sa se topeasca mai mult pentru gust iar cand sunt gata adaugam bucatile de carne de miel si incepem sa le prajim pana iau culoare de rume, adaugam ardeiul iute feliat subtire amestecand constant sa nu se arda iar spre sfarsit adaugam otetul si vinul, acoperim cu un capac si mai lasam sa se inabuse carnea de miel circa 10-15 minute iar mielul este gata, wow ce gust si ce savoare!!!
Retete asemanatoare
Tocanita cu rasol afumat si ceapa
In meniul de paste nu poate sa ne lipseasca mielul la cuptor, una dintre mancarurile traditionale de
Stufat cu limba de porc
In meniul de paste nu poate sa ne lipseasca mielul la cuptor, una dintre mancarurile traditionale de
Ardei umpluti
In meniul de paste nu poate sa ne lipseasca mielul la cuptor, una dintre mancarurile traditionale de