Aperitiv restaurant Marea Neagra Sulina

Trimis de Bucatarul la 02-01-2013 12:16
Acest aperitiv este preparat la restaurantul Marea Neagra din Sulina si arata ft bine.
  • Castravete verde: 1 buc
  • Rosii: 3 buc
  • Cascaval afumat: 3 feli
  • Salam de Sibiu: 9 feli subtiri
  • Toba de casa: 6 feli
  • Lebar de casa: 9 feli
  • Icre de stiuca batute: 3 linguri
  • Salau sarat : 3 buc
  • Gogsar rosu: 1 mare
  • Branza de vaca: 3 linguri
  • Salau pane: 6 bucatele
  • Salata verde: 3 foi pentru ornat
  • Maioneza: deasupra la salau
Se ia castravetele se taie rondele si se asaza pe langa rosia crestata in mijlocul farfuriei dupa care luam o felie de cascaval pentru fiecare farfurie, salamul de sibiu cate 3 feli, toba, lebarul, o lingura de icre de stiuca, salaul sarat si se pune deasupra putina maioneza, 1 gogosar rosu pe care il taiem in 3 si punem deasupra branza de vaca, salaul pane 2 bucatele, foaia de salata si iata cum arata un aperitiv in poza.
Retete asemanatoare
Oua umplute cu piept de pui si cascaval
Acest aperitiv este preparat la restaurantul Marea Neagra din Sulina si arata ft bine.
Cascaval pane
Acest aperitiv este preparat la restaurantul Marea Neagra din Sulina si arata ft bine.
Briose pufoase
Acest aperitiv este preparat la restaurantul Marea Neagra din Sulina si arata ft bine.