Mazare cu pui

Trimis de Kisha Mia la 09-12-2014 15:01

Mazare cu pui 

  • Pulpe dezosate: 500
  • Mazare: 800
  • Sare,piper: dupa gust
  • Ceapa alba: 1
  • Ardei gras: 1
  • Marar: 1
  • Faina: 2 linguri
  • Rosii conserva: 400

Tai pulpele in 2-3 bucati. Le pun in ulei (2-3 linguri), le condimentez cu sare si piper, pun putina apa si las la foc mediu la inabusit, cu capac 30 de minute. Scot carnea din oala. Adaug ceapa si ardeiul tocate, putina sare si las la prajit pana se inmoaie legumele bine si adaug putina apa. Adaug faina, amestec bine si incep sa adaug apa ca la maioneza, amestecand mereu pana obtin un sos alb. Adaug rosiile din conserva strivite cu furculita si piper si las totul la fiert cu capac 10 minute. Pun carnea in sosul obtinut, mazarea si marar tocat. Mai las la fiert 10 minute dupa care sting focul, las capacul pe oala si las 10 minute ca sa se imbine aromele. Pofta buna !

Retete asemanatoare
pulpe de pui la cuptor
Mazare cu pui 
Tocanita de praz
Mazare cu pui