scrumbie afumata cu maioneza

Trimis de Oana Serbov la 16-12-2013 07:21

inca un aperitiv foarte gustos ,pee care va invit sa l prtegatim impreuna ........

  • Scrumbie afumata:
  • Morcov,telina:
  • Maoneza:
  • Zeama de lamiie:
  • Salata verde:
  • Sare piper:

ptr aceasta reteta avem nevoie de o scrumbie afumata pe care o dezosam si ii scoatem pielea .o vom taia marunt marunt alaturat vom pune la fiert un morcov si o telina mica ,pe care si pe acestea le vom toca apoi marunt ,marunt ,in timp ce fierb legumele vom face o maioneza din 2 oua pe care o vom acri cu sare de lamiie sau zeama de lamiie cind au fiert legumele vom pune pestele tocat marunt intr-un lighenes apoi peste peste vom pune legumele care au fost si ele tocate marunt si lasate la scurs .vom condimenta cu sare si piper si vom amesteca bine,apoi vom pune maioneza peste peste si legume si iar amestecam bine pina cind toate ingredientele sunt acoperite de maioneza .gustam sa vedem daca mai trebuie sare si piper si in functie de necesitati vom mai adauga apoi luam un platou pe care asezam frunze de salata verde sau de spanac (bineinteles spalate si lasate la scurs)si punem compozitia obtinuta ii dam o forma iar apoi ornam cu feliute de lamiie ,va doresc pofta buna si va asigur ca si aceasta reteta este un deliciu si se prepara foarte repede .la fel si vinul il las la aprecierea dvs

Retete asemanatoare
Chec aperitiv
inca un aperitiv foarte gustos ,pee care va invit sa l prtegatim impreuna ........
Aperitiv cu orez
inca un aperitiv foarte gustos ,pee care va invit sa l prtegatim impreuna ........
Pateu de ficat
inca un aperitiv foarte gustos ,pee care va invit sa l prtegatim impreuna ........