rosii umplute cu peste

Trimis de Oana Serbov la 12-12-2013 08:09

iarasi un aperitiv din peste ,o reteta foarte gustoasa asa cum se prepara doar la sulina .

  • Salau ,stiuca ,biban:
  • Rosii : 6 buc
  • Oua fierte tari: 2
  • Mustar: 1 ling
  • Castraveti murati: 2
  • Masline p decor:
  • Salata verde:
  • Sare si piper:


incepem cu pestele pe care il curatam de solzi si mate il spalam bine si il punem la fiert cu o lingurita de sare
apoi vom spala rosiile si vom taia capacelul acolo unde se afla codita vom goli rosia de miez( dar nu in
totalitate)vom presara un pic de sare si vom lasa rosia la scurs cu capacelul in jos
apoi vom taia marunt miezul de la rosie si il vom pune intr o tigaita la calit pina scade zeama bine si incepe sa se
lege ,pestele fiert se scoate de pe oase si se toaca marunt impreuna cu ouale fierte,apoi vom adauga sosul de
rosii,mustarul sare ,piper si castravetii tocati marunt marunt .amestecam bine apoi umplem rosiile cu aceasta
compozitie .punem capacelul si ornam cu feliute de masline si patrunjel ,apoi rosiile astfel umplute se aseaza pe un
platou pe care am pus frunze de salata spalate si scurse ,va doresc pofta buna

Retete asemanatoare
Altfel de clatite
iarasi un aperitiv din peste ,o reteta foarte gustoasa asa cum se prepara doar la sulina .
Oua umplute
iarasi un aperitiv din peste ,o reteta foarte gustoasa asa cum se prepara doar la sulina .
Piept de pui umplut cu spanac si fromage bleu
iarasi un aperitiv din peste ,o reteta foarte gustoasa asa cum se prepara doar la sulina .