muschiulet de porc cu lamiie

Trimis de Oana Serbov la 10-12-2013 08:23

iata o reteta pe care an de an o pregatesc pentru masa de revelion,o reteta usor de pregatit si foarte gustoasa m am gindit sa v o prezint si dvs ,in speranta ca va umple masa dvs de sarbatoare haideti sa pregatim impreuna ................

  • Muschiulet de porc: 1 kg
  • Sunca presata: 300gr
  • 2 lamii:
  • Vin rosu: o cana
  • Sare piper busuioc:

pentru inceput luam muschiuletul de porc il spalam bine il lasam la scurs pe un servet ,apoi il taiem fisii de o palma ,dupa care il batem bine ,il condimentam cu sare ,piper si busuioc ,il lasam 10 minute sa si traga condimentele ,apoi punem felii de sunca iar peste sunca punem o felie de lamiie rulam usor si prindem pe lung cu o scobitoare sa nu se desfaca si tot asa pina terminam tot muschiuletul .acum intr o  tigaie punem ulei la incins,luam fiecare rulou de muschiulet il dam prin faina si il punem la prajit la foc mic ,din cind in cind stropim cu vin pentru ai da savoare ,cind prinde culoare aurie si este gata se scoate pe un servet pentru a indeparta surplusul de ulei .se pun pe platou ,se orneaza cu muraturi si se servesc alaturi de un pahar de vin ,va doresc pofta buna ,

Retete asemanatoare
Platou cu aperitiv, mezeluri de casa ca la bunica
iata o reteta pe care an de an o pregatesc pentru masa de revelion,o reteta usor de pregatit si foar
muschiulet de porc cu lamiie
iata o reteta pe care an de an o pregatesc pentru masa de revelion,o reteta usor de pregatit si foar