chec aperitiv

Trimis de Oana Serbov la 09-12-2013 14:12

aceasta reteta o prepar ,la orice aniversare ,sau ocazie speciala ,este foarte gustoasa si arata foarte bine pentru un eveniment,haideti sa bucatarim impreuna ..............

  • Cascaval: 300gr
  • Parizer: 300gr
  • Oua fierte: 4
  • Oua crude: 4
  • Smintina : 4 ling
  • Faina: 4 ling
  • Praf de copt: 1
  • Sare ,piper,boia dulce:

pentru inceput vom bate cele 4 oua crude intr un castron mai adinc ,le batem spuma ,apoi adaugam cascavalul ras,parizerul taiat cubulete,smintina ,praful de copt stins cu zeama de lamiie sau otet,faina si la sfirsit sarea ,piperul si boia dulce ,amestecam cit se poate de bine ,timp in care si gustam ,pentru a mai adauga sare sau piper in cazul in care nu e de ajuns .acum luam o tava de chec pe care o ungem cu ulei si o tapetam cu faina ,foarte bine pe la colturi ,turnam jumatate din compozitia obtinuta ,decojim ouale fierte tari ,le asezam din loc in loc ,apoi turnam restul de compozitie ,sa acoperim ouale fierte.acum ,dam tava la cuptor pe care l am incins inainte si lasam cam 25   30 de minute .vom incerca cu o frigaruie din lemn daca aceasta este gata (testul scobitorii).cind a prins crusta aurie ,vom scoate din cuptor lasam la racit apoi scoatem din tava pe un platou .va doresc pofta buna .

Retete asemanatoare
salau cu maioneza
aceasta reteta o prepar ,la orice aniversare ,sau ocazie speciala ,este foarte gustoasa si arata foa
Rosii umplute cu carne si ciuperci
aceasta reteta o prepar ,la orice aniversare ,sau ocazie speciala ,este foarte gustoasa si arata foa
Bruschete cu ansoa
aceasta reteta o prepar ,la orice aniversare ,sau ocazie speciala ,este foarte gustoasa si arata foa