muschiulet de porc in foietaj

Trimis de Oana Serbov la 06-12-2013 21:10

ceva deosebit ptr masa de craciun ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,!

  • Muschiulet de porc: 1500kg
  • foietaj: 1 pac
  • Ciuperci: 1 cutie
  • Ceapa:
  • Ulei de masline:
  • Oua: 1
  • Sare ,piper ,cimbru ,busuioc :

Aluatul se dezgheata la frigider. Ciupercile se taie cuburi si se soteaza impreuna cu ceapa, , in putin ulei de masline. Muschiuletul de porc se curata de pielite si se calestte, rumenindu-se pe toate suprafetele. Se lasa 5 minute sa se scurga de sange si sa se raceasca. Se aseaza pe foietaj amestecul sotat de ciuperci si deasupra muschiul rumenit. Se aduna marginile aluatului strans in jurul muschiului, infasurandu-l. Se apasa bine marginile pentru a se lipi. Se taie excesul de aluat pe masura ce se inveleste muschiul. . Se unge cu ou batut. Se inteapa in citeva locuri pentru a permite aburilor sa iasa. Se coace aproximativ 15 - 20 minute la 195C.  se serveste cu garnitura de cartofi prajiti,piure sau cartofi nature va doresc pofta buna!

 

Retete asemanatoare
friptura de porc
ceva deosebit ptr masa de craciun ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,!
chec la tava
ceva deosebit ptr masa de craciun ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,!
Carnati de ficat de porc
ceva deosebit ptr masa de craciun ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,!