rulada din piept de pui

Trimis de Oana Serbov la 04-12-2013 09:28

ca tot se apropie sarbatorile de iarna va prezint in continuare o reteta din piept de pui pe care an de an o pregatesc pentru masa de craciun .

  • Piept pui dezosat: 2 buc
  • Ardei kapia rosu:
  • Morcovi: 1 buc
  • Telina: 1 buc
  • Mar : numai cine doreste
  • Ciuperci: 3 buc
  • Oua : 2 buc
  • Sare piper busuioc :
  • Marar si patrunjel:


- 2 bucati piept de pui dezosat
- 1 ardei kapia copt
- 1 morcov mic
- 1 bucatica de telina
- 1 mar (optional)
- 4-5 ciuperci
- 1 ou
- 1/2 legatura marar
- 1/2 legatura patrunjel
Pieptul de pui se cresteaza in doua se bate cu ciocanul de snitele.
Se taie ardeiul, ciupercile si morcovul marunt, telina si marul se dau pe razatoarea mica, se calesc putin, se adauga sare, marar, patrunjel si ou. Se aseaza pe pieptul de pui, se ruleaza si se leaga cu ata. Se aseaza in tava unsa cu ulei. Se rotesc putin prin uleiul din tava si se pudreaza cu piper si cimbru. Se dau la cuptor, cand sunt gata se scoate ata si se feliaza.
Se pot servi ca aperitive sau ca fel de baza alaturi de diferite garnituri.
va doresc pofta buna!
- cimbru, sare, piper

Retete asemanatoare
racitura de porc
ca tot se apropie sarbatorile de iarna va prezint in continuare o reteta din piept de pui pe care an
cornulete
ca tot se apropie sarbatorile de iarna va prezint in continuare o reteta din piept de pui pe care an
aripioare de pui picante
ca tot se apropie sarbatorile de iarna va prezint in continuare o reteta din piept de pui pe care an