ciorba de varza cu ciolan afumat

Trimis de Oana Serbov la 03-12-2013 14:38
  • Varza : 1 buc medie
  • Ceapa,morcovi,telina ardei gra: 2 buc de fiecare
  • Smintina :
  • Rosii:
  • Ulei :
  • Ciolan afumat fara os:
  • Sare piper:
  • Marar,leustean:
  1. Opariti varza in apa clocotita cu sare si scurgeti-o apoi taiati-o fideluta.puneti ciolanul afumat la fiert si spumuitil bine
  2. Tocati apoi ceapa  ,morcovii,telina,ardeiul gras.marunt pentru a  le cali in ulei unde se va adauga si orezul si   varza tocata 
  3. Adaugati peste compozitie  ciolanul fiert si zeama in care a fiert acesta puneti rosiile taiate cubulete si lasati-le sa fiarba la foc mic.
  4. Adaugati sare si piper dupa gust iar dupa preferinta o puteti servi cu smantana si verdeata tocata fin.va doresc pofta buna . aceasta ciorba se serveste cu ardei iute .