rulada din piept de pui

Trimis de Oana Serbov la 04-11-2013 07:41
  • Piept pui dezosat:
  • Ceapa ,usturoi:
  • Pastrama afumata:
  • Ardei gras verde:
  • Ciuperci:
  • Ulei:
  • Sare ,piper,boia dulce:

se taie pieptul de pui intreg(nu se taie pieptul pe jumatate) fasii k de snitele,se bate si se presara cu delicat sau secretul gustului,putin piper si boia iute sau dulce (dupa preferinta)
ceapa si usturoiul se taie marunt
pastrama sau muschiul se taie cubulete mici,ardeiul si ciupercile se dau prin razatoarea mai mare sau se taie foarte marunt
se pun la calit intr-o tigaie cu putin ulei pastrama sau muschiul file,ceapa,usturoiul,ardeiul,ciupercile si condimentele
dupa ce au stat pe foc 15 min sau pana sunt aproape calite se adauga rosiile decojite si taiate cubulete mici

Etapa 2: dupa ce s-au calit se pun peste pieptul de pui,se ruleaza si se leaga cu o ata

Etapa 3: se dau la cuptor cca o ora sau pana ce pieptul e rumenit,....POFTA BUNA!!!



pui