saramura de biban

Trimis de Oana Serbov la 31-10-2013 19:43

ca tot e sezonutl rapitorului ........................


bibanul se curata de mate ,se spala,si apoi se pune pe tabla incinsa peste care am pus sare
cind sa copt se pune intr o steabla peste care se toarna apa calduta, se lasa un pic la muiat ,apoi cu virrful unui cutit razuim usor solzii arsi alaturat facem urmatorul sos .intrun cazanel punem putina apa la fiert cu ulei,otet ,sare ,piper boabe,enibahar,si foi de dafin
cind a dat in clocot oprim focul si facem un mujdei pasta din usturoi,ulei sare acest mujdei il diluam cu sosul pe care l am pregatit . pestele il punem curatat de solzi pe un platou apoi turnam sosul de mujdei si presaram puin patrunjel tocat, pofta buna

biban |
Retete asemanatoare
Cod invelit in bacon cu legume la cuptor
ca tot e sezonutl rapitorului ........................
saramura de biban
ca tot e sezonutl rapitorului ........................
ciorba de peste
ca tot e sezonutl rapitorului ........................