PLACHIE DE CRAP

Trimis de Oana Serbov la 31-10-2013 13:50

ptr aceasta reteta avem nevoie de un crap ,sau ciortan .

pestele se curata de solzi ,se curata de mate ,se apala bine se taie in fileuri sau rondele ,se cresteaza marunt ptr a
mai diminua din oase ,i se da un praf de sare ,apoi dupa cca jumatate de ora se da prin faina ,si se prajeste in ulei
incins ,dupa ce pestele a fost prajit ,alaturat se face urmatorul sos avem nevoie de ,,
2 3 cepe
3 4 rosii
2 3 ardei
sare ,piper,,foi de dafin ,usturoi si marar
taiem zarzavatul cubulete mai mari il calim apoi adaugam 2 3 cni de apa si lasam sa fiarba pina cind este gata
zarzavatul ,intre timp adaugam si pierul sarea ,foi de dafin,usturoiul tocat marunt .
cind zarzavatul este aproape gata bagam in sos si pestele prajit lasam sa dea un clocot apoi punem mararul tocat
marunt
pofta buna si nu uitati sa puneti in pahar un vin alb sec

Comentarii
Adauga un comentariu




In 31-10-2013 13:52 Cris a scris:
Superb,pofta buna
Retete asemanatoare
Cod gratinat
ptr aceasta reteta avem nevoie de un crap ,sau ciortan .
ciorba de peste
ptr aceasta reteta avem nevoie de un crap ,sau ciortan .
Caracatita la cuptor
ptr aceasta reteta avem nevoie de un crap ,sau ciortan .