Penne cu fasole rosie

Trimis de Andreea Lazar la 08-06-2013 11:12
  • Paste (penne): 200 gr.
  • Fasole rosie fiarta: 100 gr.
  • Ciupercute Champignon taiate: 100 gr.
  • Rosii cherry: 6-7
  • Ulei de masline: 6 linguri
  • Mustar cu boabe: 2 lingurite
  • Otet de vin alb: 2 linguri
  • Chimen: o lingurita
  • Sare si piper: dupa gust
  • Marar: o legatura
  • Ceapa verde: 2 fire

Pastele se fierb 8 minute in apa cu sare, dupa instructiunile de pe punga. Cand sunt gata, se trec sub un jet de apa rece sau se vantura, ca sa nu se lipeasca,
Fasolea rosie si ciupercutele se scurg de zeama.
Ceapa verde se taie rondele. Rosiile cherry se taie pe jumatate sau se lasa intregi, la fel si ciupercutele, le putem lasa cum sunt sau le taiem mai mici.
Punem ceapa verde, fasolea, rosiile si ciupercutele peste paste si preparam un dressing astfel:
Amestecam cu un tel 2 linguri de otet cu 2 lingurite de mustar si adaugam treptat uleiul. Tocam marunt mararul si-l adaugam la dressing impreuna cu o lingurita de chimen.
Turnam dressingul peste paste si amestecam. Lasam sa se patrunda pastele de sos si apoi servim.