Fusili cu spanac si untisor

Trimis de Andreea Lazar la 08-06-2013 11:07
  • Paste fusili (spirale): o punga
  • Spanac: 500 gr.
  • Untisor: cateva frunze
  • Usturoi: 4-5 catei
  • Unt: un cub
  • Lapte: o ceasca
  • Smantana: 3 linguri
  • Sare si piper: dupa gust
  • Marar: cateva fire

Unsturoiul il taiem feliute si-l calim putin in unt topit. Adaugam spanacul (spalat, curatat) si o ceasca de lapte si lasam cateva minute. La sfarsit punem 3 linguri de smantana si cateva frunzulite maruntite de untisor. Potrivim de sare si piper. De asemenea, adaugam marar tocat.
Pastele le fierbem 8-10 minute in apa clocotita cu sare. Le scurgem de apa si le vanturam putin. Amestecam spiralele cu spanacul si untisorul si servim.