Chec cu fructe Goji

Trimis de Andreea Lazar la 08-06-2013 11:01
  • Faina: 200 GR.
  • Oua: 2
  • Fructe goji uscate: 100 gr.
  • Nuca: 50 gr.
  • Ceai verde sau negru: un pliculet
  • Stafide: 50 gr.
  • Ulei: o lingura
  • Zahar brun: 3 linguri
  • Apa: 200 ml
  • Sare: un varf

Se prepara o infuzie de ceai verde sau negru.
Intr-un castronel se pun fructele goji, cu stafidele si nuca si se toarna peste ele ceaiul, lasand 10 minute sa se inmoaie putin.
Intre timp mixam ouale cu zaharul brun pana se fac spuma.
Adaugam fructele uscate cu ceaiul si amestecam. Apoi faina, amestecand de jos in sus cu lingura de lemn. Daca vi se pare prea multa faina, puneti mai putina.
Pregatim o tava de chec ori cu hartie de copt ori o ungem cu unt sau ulei si o tapetam cu faina. Turnam compozitia si dam la cuptor 40-45 de minute.
Lasam sa se raceasca inainte sa-l taiem