Friptura de porc cu legume la cuptor

Trimis de Bucatarul la 08-04-2013 19:36

O friptura de porc asezonata cu legume si un strop de vin alb sa o fragezeasca, o bunatate pentru cine nu tine post.

  • Ceafa de porc: 6 felii
  • Cartofi mici: 6 buc
  • Ardei gras: 4 buc
  • Usturoi: 1 capatana
  • Ceapa: 3 buc
  • Ulei: 150 ml
  • Cubulete de rosii: 1 cutie
  • Apa:
  • Vin alb:
  • Ciuperci champignon proaspete:
  • Piper: dupa gust
  • Sare:
  • Delikat:
  • Foi de dafin: 3
  • Oregano:
  • Condimente de porc:

Curatam si taiem legumele, punem intr-o tava adanca speciala pentru cuptor ulei, dupa care adaugam legumele si friptura, punem folie de aluminiu deasupra si o dam la cuptorul incins la 180 de grade celsius circa 30 de minute dupa care scoatem folia de aluminiu si punem peste legume si friptura de porc, ceafa,  cubulete de rosii, putina apa si 0,5 litri de vin alb, mai lasam circa 35 de minute la cuptor si dupa servim calda cu garnitura de piureu si muraturi. S a vedeti bunatate de friptura, cea mai buna ceafa de porc la cuptor in sos de vin si cu multe legume.

Pofta buna

Retete asemanatoare
Pui cu smantana
O friptura de porc asezonata cu legume si un strop de vin alb sa o fragezeasca, o bunatate pentru ci
Clatite cu spanac si pui
O friptura de porc asezonata cu legume si un strop de vin alb sa o fragezeasca, o bunatate pentru ci
Musaca cu cartofi
O friptura de porc asezonata cu legume si un strop de vin alb sa o fragezeasca, o bunatate pentru ci