Chefal prajit cu legume mexicane

Trimis de Bucatarul la 27-03-2013 14:41

Un chefal de mare proaspat facut la tigaie crocant si cu niste legume mexicane trase in tigaie, iar langa o salata de varza, wow!!! ce bunatate, incercati si nu o sa va para rau, o mancare usoara si sanatoasa. Va postez si video youtube cu peste prajit, arata belea.

  • Chefal: 300 g
  • Legume mexicane: 150 g
  • Ulei: pentru prajit
  • Faina: pentru dat pestele
  • Varza alba: fideluta salata
  • Lamaie: 1/2

Curatam pestele ( chefal ) de solzi, il spalam si il filetam dupa care incingem ulei intr-o tigaie si dam putin chefalul prin faina, il punem la prajit in uleiul incins circa 20 de minute.

Luam o alta tigaie si preparam legumele mexicane pana se fac bine in jur de 5-6 minute. Se poate face pestele, chefalul si cu ciuperci trase la tigaie, vezi foto. Putem pregati orice peste asa, cum ar fi: salau, crap, somn, scrumbie, sturion, etc... va postez poze si cu salau.

Luam varza si o taiem fideluta o dam cu sare si o condimentam dupa plac, asezam chefalul prajit pe o farfurie intinsa cu legumele mexicane langa si jumate de lamaie.

Se serveste cald cu mujdei de usturoi batut cu ulei.

Pofta buna.

Retete asemanatoare
Crostini cu scoici
Un chefal de mare proaspat facut la tigaie crocant si cu niste legume mexicane trase in tigaie, iar
Salau crocant cu ciuperci si salata
Un chefal de mare proaspat facut la tigaie crocant si cu niste legume mexicane trase in tigaie, iar
crap cu legume
Un chefal de mare proaspat facut la tigaie crocant si cu niste legume mexicane trase in tigaie, iar