Cornulete fragede

Trimis de Ana-Sultana Naghi la 03-03-2013 12:47

O reteta ce imi aminteste de bunica si de gusturile copilariei!

  • Gem: cat este nevoie
  • Untura de porc: 2 cesti
  • Faina: cat cuprinde
  • Drojdie uscat: 2 pliculete
  • Bors: 1 ceasca
  • Sare: dupa gust
  • Zahar pudra: pentru decorat
  • Coaja rasa de la o lamaie: o lingurita

In vasul de framantare se adauga untura, apoi se adauga borsul incalzit, drojdia, sarea, coaja de lamaie si faina cat cuprinde sa iasa un aluat asemanator celui de cozonac ca si consistenta.

Eu las cam jumatate de ora la crescut. Apoi intind foaia, tai in triunghiuri, pun umplutura si rulez.
Se pune tava la cuptorul preincalzit, depinde de fiecare aragaz cat lasi, eu de exemplu, las circa 20-25 minute.

Se pudreaza calde.

Sursa: bunica
Retete asemanatoare
Briose frantuzesti cu unt
O reteta ce imi aminteste de bunica si de gusturile copilariei!
Bomboane Raffaello
O reteta ce imi aminteste de bunica si de gusturile copilariei!
BUDINCA DE SPAGHETE, CU BRANZA SI STAFIDE
O reteta ce imi aminteste de bunica si de gusturile copilariei!