Budinca cu macaroane

Trimis de Pescarul Sportiv la 02-03-2013 12:47

Ușor de preparat și ideală pentru o seară în familie.

1 pachet cu macaroane
1 piept de pui
300 g ciuperci
4 linguri cu unt
125 g smântână
100 g brânză telemea
100 g caşcaval
100 g brânză ceddar
2 linguri cu mazăre
2 linguri cu pesmet
2 ouă
sare

Fierbe pastele în apă cu sare. Clătește-le cu apă rece și lasă-le să se scurgă.

Amestecă pastele cu carnea de pui fiartă separat și tăiată cubuleţe. Adaugă mazărea fiartă și ciupercile tăiate felii și trase în puţin unt. Pune amestecul într-un vas uns cu restul de unt și tapetat cu pesmet.

Într-un castron, bate bine ouăle cu smântâna, brânza telemea și cașcavalul ras. Toarnă totul peste amestecul de paste și lasă la cuptor aproximativ 30 de minute.

Spre final, rade deasupra bânza cedar și lasă la cuptor până se topește și aceasta. Servește cât este fierbinte.

Retete asemanatoare
Boeuf Bourguignon
Ușor de preparat și ideală pentru o seară în familie. 1 pachet cu macaroane 1 piept
Mazare cu pui
Ușor de preparat și ideală pentru o seară în familie. 1 pachet cu macaroane 1 piept
Tocanita cu rasol afumat si ceapa
Ușor de preparat și ideală pentru o seară în familie. 1 pachet cu macaroane 1 piept