Spaghete cu pangasius

Trimis de Andreea Lazar la 19-02-2013 10:28
  • Spaghetti: 300 gr
  • File de pangasius: 500 gr
  • Ardei rosu: 1
  • Ceapa: 1
  • Bulion: o cescuta
  • Ulei: 50 ml
  • Apa: 1-2 cesti
  • Oregano: o lingurita
  • Sare si piper: dupa gust
  • Patrunjel: 1/2 legatura


Se taie marunt ceapa si ardeiul si se calesc in 50 ml de ulei incins.

Se adauga o cana de bulion si 2 cesti de apa si se lasa pana cand mai scade sosul.
Intre timp ne ocupam de spaghetti pe care le pregatim conform instructiunilor de pe ambalaj.

Cand a mai scazut sosul nostru, adaugam condimentele si pestele pe care l-am taiat bucati potrivite in prealabil si mai lasam cateva minute, avand grija sa nu fiarba prea tare pestele.
Servim sosul cu pangasius pe pat de spaghetti si presaram deasupra frunzulite de patrunjel din belsug
Pofta buna!