Platou cu aperitiv, mezeluri de casa ca la bunica

Trimis de Bucatarul la 29-12-2012 00:59
Hai sa pregatim un platou belea pentru musafirii care deja ne bat la usa pentru Revelion 2013, sa le facem o surpriza cu mezeluri de casa si legume naturale.
  • Piftie curcan de casa: 500 gr
  • Chiftelute: 500 gr
  • Zacusca de casa: 500 grame
  • Castraveti verzi: 5 taiati rondele sau feli
  • Lebar de casa: 300 grame
  • Oua umplute: 20 bucati
  • Salata de vinete: 400 grame
  • Rulouri de sunca umplute: 300 grame
  • Rosii umplute: 8 bucati frumoase
  • Cascaval afumat de casa: 300 grame
  • Masline negre mari: 400 grame
  • Jumari de casa: 400 grame
  • Telemea vaca de casa: 500 grame
  • Slaninuta de casa afumata: 500 grame
  • Caltabos de casa: 500 grame
  • Carnati de casa afumati: 500 grame
  • Telemea oaie de casa: 500 grame
  • Ardei gras: 6 bucati taiat feli
  • Rosii de gradina: 6 bucati taiate
  • Ceapa rosie: 5 bucati taiate in patru
  • Toba de casa: 500 grame
Si pornim sa aranjam platoul dupa gustul vostru, eu pun un rand din fiecare mezel si branzet suprapus putin si dupa adaug legumele ca in fotografii cat mai colorat si cand il vezi sa poftesti instantaneu sa nu para aruncate pe platouri sau pe farfuri sau le punem pe sortimente si cel mai bine da pe tocator de lemn sa simta omul ca mananca natural.
Comentarii
Adauga un comentariu




In 29-12-2012 12:07 Magdalena a scris:
Chiar aveam nevoie de un design la platourile reci, super, mai veniti cu asemenea idei si in viitor.
Retete asemanatoare
Platou cu aperitiv, mezeluri de casa ca la bunica
Hai sa pregatim un platou belea pentru musafirii care deja ne bat la usa pentru Revelion 2013, sa le
muschiulet de porc cu lamiie
Hai sa pregatim un platou belea pentru musafirii care deja ne bat la usa pentru Revelion 2013, sa le